sábado, 29 de diciembre de 2012

PAPALLONES MÀGIQUES


Durant la setmana del 10 de desembre els nostres alumnes van participar a la iniciativa proposada per l'associació bailale a la vida, per tal de col·laborar amb la Marató de TV3 que aquest any s'ha dedicat a la lluita contra el càncer.


Els alumnes van elaborar  papallones solidàries.
 Papallones màgiques per despertar grans somriures!


A més, durant la setmana - i des de les tutories - també es van fer activitats per parlar i sensibilitzar als alumnes sobre el tema.

Es van realitzar diferents activitats com explicar contes, llegir auques, elaborar cartells per promoure la participació en l'activitat, elaborar dibuixos i visualitzar vídeos de sensibilització i coneixement sobre el càncer. Sens dubte, van esdevenir unes fantàstiques aportacions per part de  les tutores!!

Els alumnes de cicle superior amb la capsa de les estrelles, van passar per les classes d'educació infantil per explicar la feina que havien fet   regalant papallones màgiques plenes d'il·lusió.


Al llarg de la setmana vàrem exposar les papallones al vestíbul de l'escola i les vàrem embolicar amb molt d'amor, dins de bossetes de cel·lofana com si de deliciosos bombons es tractessin!!
El dia 16 al matí vàrem portar les nostres papallones als jardins del Parc Taulí de Sabadell. Varem   compartir un matí molt especial i tremendament emotiu per haver col·laborat perquè cap nen malalt de càncer es quedés sense un missatge d'ànim i esperança.No hay comentarios:

Publicar un comentario