lunes, 16 de enero de 2012

ON COMENÇA LA PAU?REFLEXIONS PER LA PAU 

Cada classe de cicle superior ha elaborat unmanifest per la Pau . Un text escrit entre tots on reflexionem i enscomprometem per la Pau.

FRAGMENTS DEL MANIFEST  

"La Pau la trobem a molts raconsi raconets. Així doncs,  la Pau a casa, cada dia, es  vesteix d’ alegria i felicitat .
A la classe hi ha Pau quancol·laborem tots junts  per resoldrealgun problema. La Pautambé arriba quan escoltem i pensem com se senten els altres.
Al pati hi ha Pau quan somcapaços de parar i pensar sobre el problema que hem tingut. També quan juguemtots junts respectant les normes del joc.
Al món la Pau arriba volant, peròmalauradament hi ha molts llocs en que no pot fer el seu niu.

És peraixò, que cal seguir lluitant perquè la Pau arribi a tothom.  "

LA CLASSE DE CINQUÈ A


"Encara que no la vegi  la Pau, a casa meva, mai canvia de lloc perquè sempre la tenim present.Convivim i creixem plegats.

La Pau a l’escolaem visita cada dia,segurament sense adonar-me’n. Quan col.laboro amb elsaltres, quan sóc respectuós amb els diferents punts de vista, quan perdono,quan dialogo, quan escolto i  quan intento buscar solucions als nostres problemes."

LA CLASSE DE CINQUÈ B


"Pensem que hauríem de sercapaços de respectar-nos i resoldre els problemes parlant , no importa comsiguem ni d’on venim  tots tenim dret aser feliços i a viure en Pau. " 

LA CLASSE DE SISÈ A"Creiem, que des d’ aquípodem fer moltes coses per col·laborar per la Pau, no insultar-nos i resolen els nostresproblemes dialogant. No volem al nostre costata ningú que utilitzi la violència física o verbal per resoldre problemes.
Prometem que serem més justos i ajudarem aaquells que  ho necessitin oferint elnostre ajut i el nostre temps.
Gandhi va lluita tota laseva vida per la Paui nosaltres volem continuar i acabar allò que va començar.

Junts ho podem fer ! Sítots caminem plegats ho podem aconseguir!!! "
LA CLASSE DE SISÈ B
No hay comentarios:

Publicar un comentario