lunes, 5 de diciembre de 2011

QUÈ ÉS EL NADAL?

"Un espai de temps familiar on hi han moments d'enorme caliu i alegria, de família i bon humor, de plaer, de tendresa... Felicitem el Nadal amb grans desitjos, amb frases extramadament boniques i dins nostre, no obstant, pensem que seria potser millor que aquestes frases fossin fets en la nostra vida diària. Si hem de desitjar pau i tendresa que sigui durant tot l'any."
Joan Safont



Nadal és, d’alguna manera, el retorn a la il·lusió i de totes les sensacions que enyorem, i que amb les garlandes lluminoses, les nadales, les neules i els torrons, floreixen dins nostre.
Nadal és també un bon moment per conèixer-nos millor, per adonar-nos de les nostres capacitats i de les dels altres. Per saber trobar en cada una de les persones que ens envolten allò que les fa éssers únics.

I després, quan les festes hagin passat, procurem fer tot el possible perquè l’esperit nadalenc perduri en nosaltres, perquè siguem capaços de viure, de mirar els altres, de relacionar-nos tot l’any com si fos Nadal. Perquè l’esperit de Nadal no hauria de ser una cita anual, sinó una forma de viure.




BON NADAL




No hay comentarios:

Publicar un comentario